#mazimprosta

Μπακογιάννης: Ψάχνει δουλειά

Μια πολύ σοβαρή πρωτοβουλία ανέλαβε ο Κώστας Μπακογιάννης! Ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, αποφάσισε να ψάξει και να πιάσει δουλειά, για πρώτη φορά στα 45 του χρόνια.

Και επειδή ποτέ δεν είναι αργά, ο ηττημένος δήμαρχος Μπακογιάννης βγήκε στη γύρα παρακαλώντας να πάρει καμία μεγάλη θέση για να το παίζει παράγοντας και να κολλήσει επιτέλους για πρώτη φορά στη ζωή του ένα ένσημο. Γενικά, μιλώντας, άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι δεν είναι ωραία εικόνα για ένα ζευγάρι η σύζυγος (ή ο σύζυγος) να είναι δυναμική, επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη και το έτερο μέλος της οικογένειας να είναι ένας (ή μια) άεργος, άτεχνος, ανειδίκευτος και τεμπέλης.  Δεν συνάπτεται το δίδυμο.

Επιστρέφουμε όμως στον κύριο Μπακογιάννη τώρα.

Ο δήμαρχος της… καρδιάς μας (αλλά όχι της καρδιάς των Αθηναίων που τον καταψήφισαν) χτύπησε την πόρτα κορυφαίας επενδυτικής τράπεζας.

«Γεια σας, είμαι ηγέτης, το έχω -ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει η μητέρα μου- θέλετε να αναλάβω το μαγαζί να το απογειώσω;» φαίνεται να ρώτησε ο Κώστας ο Μπακογιάννης.

Τα στελέχη της επενδυτικής τράπεζας τρόμαξαν όταν άκουσαν την πρόταση Μπακογιάννη, σκεπτόμενοι ότι μπορεί να τους τον έστειλε αντίπαλη τράπεζα για να τους υπονομεύσει εκ των έσω.

Για να μην μακρηγορούμε, η Τράπεζα αρνήθηκε ευγενικά στον δήμαρχο την Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η αυτή πρόταση.

Ντροπή τους! Είναι αρκουδέηδες και έχασαν την ευκαιρία να γίνουν κολοσσός. Δήμαρχε είμαστε μαζί σου. Έχει ζορίσει η αγορά εργασίας στην Ελλάδα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Προλαβαίνετε να γραφτείτε στο… ΠΑΜΕ. Ή έστω στην ΔΥΠΑ.

#np2023 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο