#mazimprosta

Έχει δίκιο… ο Άρης Πορτοσάλτε

● «Η Ελλάδα έχασε έναν σημαντικό ευρωβουλευτή, την κυρία Ασημακοπούλου, η οποία τι έκανε; Δεν έκλεψε και τον κλειδάριθμο* από το Νομισματοκοπείο»… Τάδε έφη ο Αρης Πορτοσάλτε.

● Ευρισκόμενος σε εγκωμιαστικό οίστρο, ερεθισμένος από την πολιτική αύρα της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου, χάρισε στο κοινό του Σκάι αρκετά δευτερόλεπτα ιλαροτραγικής δημηγορίας.

● Ε, ναι. Δεν έκανε και τίποτα η κυρία Ασημακοπούλου. Γι’ αυτό την έβγαλε από το ευρωψηφοδέλτιο ο Μητσοτάκης, όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

● Γι’ αυτό το «τίποτα» η Αρχή Προστασίας Δεδομένων επέβαλε πρόστιμο 400.000 ευρώ στο υπουργείο Εσωτερικών και 40.000 ευρώ στην τότε ευρωβουλευτή.

● Η υπόθεση Ασημακοπούλου είναι ασήμαντη. Γι’ αυτό, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο γραμματέας Αποδήμων της Ν.Δ. Νίκος Θεοδωρόπουλος.

● Εδώ που τα λέμε, η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα με τη χρήση προσωπικών δεδομένων, όπως οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) από υποψήφια ευρωβουλευτή. Εδώ υπέκλεπταν τις συνδιαλέξεις του Α/ΓΕΕΘΑ, υπουργών, επιχειρηματιών και λοιπών «συγγενών» και δεν κουνιόταν φύλλο. Σε μερικές χιλιάδες e-mails ομογενών και ξενιτεμένων Ελλήνων θα κολλήσουν;

*Απορία νο 1: Πώς κλέβεις τον κλειδάριθμο του Νομισματοκοπείου; Απορία νο 2: Αν τον κλέψεις ή ακόμα κι αν στον δώσουν, τι θα τον κάνεις;

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο