#mazimprosta

Η ιστορική κατάντια της Αμερικής

Η ιστορική κατάντια της σημαντικότερης Δημοκρατίας στον πλανήτη, να έχει ξεπέσει στα χέρια του ετοιμόρροπου Τζο Μπάιντεν και της ανεπαρκούς Κάμαλα Χάρις, έχει, μεταξύ άλλων, ως… σκηνοθέτη τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και… προφήτης της αλλαγής, ήταν εκείνος που ανέχτηκε και ενθάρρυνε τις φιλοδοξίες του άλλοτε Αντιπροέδρου του, να διεκδικήσει το Οβάλ Γραφείο, στις προεδρικές εκλογές του 2020. Το αποτέλεσμα της κάλπης δικαίωσε τον Ομπάμα, καθώς ο… γεράκος Μπάιντεν ενσάρκωσε τον θεραπευτή που αναζητούσε η Αμερική για να επουλώσει τις βαθιές πληγές και τον κοινωνικό διχασμό που προκάλεσε ο επικίνδυνος Ντόναλντ Τραμπ.

Τρία χρόνια μετά, ο Τζο Μπάιντεν αποδείχτηκε… περισσότερο επικίνδυνος από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και λόγω της οργής που έχει προκαλέσει στην αμερικανική κοινωνία, λειτουργεί ως… χορηγός της αδιανόητης επιστροφής του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Στην τρέχουσα συγκυρία, η συζήτηση για την ανάγκη να αποσυρθεί ο Τζο Μπάιντεν στα πρότυπα του Λίντον Τζόνσον το 1968, και να μην διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία, έχει φουντώσει. Η Μισέλ Ομπάμα φαντάζει ως η εναλλακτική-όνειρο, δεν δείχνει ωστόσο να πείθεται.

Και ενώ ο Τζο Μπάιντεν καταστρέφει την Αμερική, ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα… γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο, με σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Όμορφα…

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο