#mazimprosta

Ένα αδιανόητο σκηνικό…

Ένα αδιανόητο σκηνικό διαδραματίστηκε σε δεξίωση στα βόρεια προάστια.

Νεοεκλεγμένος δήμαρχος ο οποίος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, επέδειξε μία συμπεριφορά που μόνον ο ίδιος ο Ηγέτης δικαιούται να έχει.

Στην επίμαχη δεξίωση λοιπόν, βρίσκονταν μεγάλα εφοπλιστικά ονόματα, τα οποία είχαν υποστηρίξει τον συγκεκριμένο δήμαρχο, γνωρίζοντας ότι είναι ο εκλεκτός του Κυβερνήτη μας.

Ξάφνου, εμφανίστηκε ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος, με αμφίεση που παρέπεμπε σε «τριήμερο αναψυχής και αναστοχασμού του Κυριάκου». Κάποιοι θα μπορούσαν να την χαρακτηρίσουν «αμφίεση Ταμτάκου».

Καμία σχέση με την βαρύτητα της συγκεκριμένης εκδήλωσης και φυσικά με τα «βαριά ονόματα» που συμμετείχαν…

Ο νεόκοπος δήμαρχος λοιπόν, θεωρώντας πως βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση «καφενέ» άρχιζε να προσεγγίζει τα τραπέζια για να χαιρετήσει. Τότε, οι ευεργέτες του δημάρχου, επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για πολύ βαριά ονόματα του εφοπλισμού και όχι μόνο, έζησαν μια οδυνηρή έκπληξη: Ενώ έτειναν το χέρι στον «ευεργετημένο» για να τον χαιρετήσουν και να τον συγχαρούν, ο τελευταίος ως άλλος Κυριάκος, αρνήθηκε την χειραψία, επικαλούμενος τον …Κορονοϊό!

Οι ευεργέτες, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες μάλιστα, η οργή τους έφτασε μέχρι το μέγαρο Μαξίμου, με το οποίο διατηρούν απευθείας γραμμή επικοινωνίας.

Είναι βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός θα επιληφθεί του θέματος, διότι η Ελλάδα χωράει μόνον έναν Κυριάκο. Ούτε καν φθηνές απομιμήσεις αυτοδιοικητικού επιπέδου…

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο