#mazimprosta

Ωρολογοποιία Breguet: Κορυφαία και ασυναγώνιστη

♦️ Η Breguet είναι ένας οίκος ωρολογοποιίας με τεράστια ιστορία και είναι αρκετά γνωστός στους ανθρώπους που γνωρίζουν από υψηλή ωρολογοποιία. Για περισσότερους από δύο αιώνες ο οίκος Breguet έχει κοσμήσει με τις δημιουργίες του τις βασιλικές αυλές της Ευρώπης, και μάλιστα έχει δημιουργήσει ρολόγια για την Μαρία Αντουανέτα, που ήταν από τους πρώτους φανατικούς πελάτες του χαρισματικού ωρολογοποιού και ιδρυτή της μάρκας, Abraham-Louis Breguet.

♦️ Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορουμε να πούμε για το οίκο, καθώς όλα τα ρολόγια του διαθέτουν φινέτσα, κομψή σχεδίαση, άψογη κατασκευή και φυσικά μηχανική ανωτερότητα, ωστόσο θα επικεντρωθούμε στα νέα μοντέλα που μόλις κυκλοφόρησε ο οίκος, και πραγματικά αντικατοπτρίζουν την κληρονομιά που άφησε ο σπουδαίος ωρολογοποιός.

♦️ Τα δύο νέα μοντέλα, και συγκεκριμένα το Breguet Classique 7137 Moon & Power Reserve και το Breguet Classique 7337 Calendar & Moon, ανήκουν στην συλλογή Classique της μάρκας, της οποία τα μοντέλα χαρακτηρίζουν οι καθαρές γραμμές, ο διαχρονικός χαρακτήρας, η εμμονή στη λεπτομέρεια και η μηχανική ακρίβεια. Αυτό ωστόσο που έχει ενδιαφέρον ,είναι ότι τα δύο ρολόγια διαθέτουν ανανεωμένα καντράν, και έχει προστεθεί η λειτουργία που μας δείχνει τις φάσεις της Σελήνης, στην οποία το φεγγάρι είναι χειροποίητα κατασκευασμένο.

♦️ Η Breguet ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, και πρόσθεσε ένα νέο μοντέλο στην συλλογή Marine του οίκου, της οποίας τα ρολόγια είναι ένας συνδυασμός των παραδοσιακών αξιών της Breguet και του σύγχρονου τρόπου σκέψης του οίκου. Η εν λόγω συλλογή δημιουργήθηκε το 1815, όταν ο Abraham-Louis Breguet έλαβε τον τίτλο του επίσημου κατασκευαστή χρονομέτρων για το Γαλλικό Βασιλικό Ναυτικό από τον βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκο 18ο. Το νέο μοντέλο ονομάζεται Breguet Marine Tourbillon Equation Marchante 5887, είναι μια αναζωογονητική προσθήκη στην συλλογή του οίκου και θεωρείται ένα από τα ρολόγια που πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια.

♦️ Δεν νομίζουμε να χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για τον οίκο Breguet, και αν κάποιος από εσάς θέλει να δει ένα τέτοιο ρολόι στον καρπό του, δεν έχει παρά να επισκεφτεί τον συγκεκριμένο οίκο ή την ιστοσελίδα www.npgholdings.com

NPG/HOLDINGS🇮🇩
Τμήμα Marketing & Δημοσίων Σχέσεων (PR)

👉www.npgholdings.com
👉monaco@npgholdings.com

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο