#mazimprosta

Ποιος να παραιτηθεί:

Ποιος να παραιτηθεί; Ο υιός του αποστάτη; Η βιολογική και πολιτική συνέχεια «Εκείνου» που αντί να έχει εξαφανιστεί ως εξοστρακισμένος από θεούς και ανθρώπους από τότε, εν τέλει κατάφερε χάρις στον κύριο Αβέρωφ και στον εκβιασμό των Γερμανών να τρυπώσει από την πίσω πόρτα στο κόμμα του Καραμανλή;

Πού έχει διδαχτεί ο Κυριάκος την πολιτική ευθιξία και την τεράστια ευθύνη που τη συνοδεύει; Το παλικαράκι στο οικογενειακό περιβάλλον που γαλουχήθηκε μόνο την ίντριγκα, τη διαφθορά και τον αυταρχισμό «αποτύπωσε» σε μυαλό και  ψυχή! Από τα γεννοφάσκια του έχει αντιληφθεί ότι a priori περιβάλλεται  από την ύψιστη προστασία της ατιμωρησίας!

Η ειδοποιός διαφορά με τον αποσυνάγωγο της πολιτικής Κωνσταντίνο Μητσοτάκη έγκειται στο γεγονός που τείνει να μην αμφισβητείται από κανέναν σώφρονα πλέον: ο υιός του Κυριάκος τον έχει ξεπεράσει κατά πολύ σε θράσος και αυταρχικότητα, έχοντας «παραβιάσει» ακόμη και τα επίπεδα του πολιτικού κωλοπαιδισμού!

Κάηκαν 100 χιλιάδες στρέμματα, πολλές δεκάδες σπίτια, μια άτυχη εργαζόμενη απανθρακώθηκε, ενώ η φωτιά παραλίγο να φτάσει στο Σύνταγμα. Ε, και; Θα δώσουν μερικά ψίχουλα, θα καλοπιάσουν, θα τάξουν, θα εκβιάσουν. Ξέρουν αυτοί τη συνταγή. Έχουν προβεί σε πρωτόγνωρα αίσχη εδώ και πέντε χρόνια! Παραιτήθηκε ποτέ κανείς τους; Και περιμένετε επειδή αποτεφρώθηκε το μισό λεκανοπέδιο να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης; Αφού ο τύπος θεωρεί ότι του ανήκουν οι ζωές μας και η πλάση όλη!

Δε γνωρίζει η εγχώρια μετεμψύχωση του Ξέρξη ότι είμαστε απόγονοι δούλων; «Θα μου τα χώσουν στις κάμερες, θα με βρίζουν ή θα σατιρίζουν τα πεπραγμένα μου για λίγες μέρες στο διαδίκτυο και μετά θα με προσκυνήσουν ξανά και ποικιλοτρόπως μπας και τους πετάξω και κάνα κοκαλάκι».

Οσονούπω θα αρχίσουν τις δημόσιες ψυχολογικές απειλές και τις φωνασκίες οι πραίτορες και οι κήνσορες του θεόπεμπτου Κυριάκου: Πίσω ολοταχώς στις τρύπες σας νεοπλεμπαίοι! Αντί να λέτε ευτυχώς που κυβερνά ο Μητσοτάκης και καιγόσαστε και πεθαίνετε με ασφάλεια και σταθερότητα σηκώσατε και μπαϊράκι. Δεν κοιτάτε λίγο την καθημερινή σας κατάντια, απένταροι και άκληροι!

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο