#mazimprosta

Νίκος Παχύλας: Μαζί Δημιουργούμε

Μαζί Δημιουργούμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους φίλους, συνοδοιπόρους, ανθρώπους που γνωριζόμασταν ή και που γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια του πολιτικού μου ταξιδιού, που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια για τα εξαιρετικά λόγια και την απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό μου.
Δυστυχώς, νέα επαγγελματικά καθήκοντα και προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποσυρθώ προσωρινά από την διαδικασία εκλογής και να μη συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δύσκολη, καθώς το ενδιαφέρον μου για τα κοινά δεν έπαψε και δεν πρόκειται να πάψει να είναι ισχυρό! Ήταν και επώδυνη γιατί η αγάπη μου για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού ήταν και θα είναι αστείρευτη. Έπρεπε όμως να την πάρω.
Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσω να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα και να νοιάζομαι για το καλό της Περιφέρειας, του Δήμου και των συμπολιτών μου!
Εύχομαι σε όλες τις Περιφερειακές και Δημοτικές παρατάξεις έναν καλό και τίμιο αγώνα και ελπίζω ότι όποια από αυτές βρεθεί στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού θα υπερασπιστεί με σθένος, ήθος, συνέπεια, αξιοπρέπεια και πάνω από όλα με σοβαρότητα τον τόπο που ζούμε και τόσο πολύ αγαπάμε.
Η ειλικρινής φιλία και ο αμοιβαίος σεβασμός θα μας ενώνουν πάντα.

Νίκος Παχύλας

Επιχειρηματίας
Πολιτικός Επιστήμονας
π.Αντιδήμαρχος Φιλοθέης
Μέλος ΕΒΕΑ

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο