#mazimprosta

Μενέντεζ: Ντράπηκε και η ντροπή…

Η σοκαριστική καταδίκη του Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες που του απήγγειλε η αμερικανική Δικαιοσύνη, έρχεται να μας… ξυπνήσει από έναν διαρκή λήθαργο.

Και να μας θυμίσει το ντροπιαστικό κατάντημα των ΜΜΕ στη χώρα μας, την εποχή της εθνικής καταστροφής των Μνημονίων, αλλά και στη συνέχεια, μέχρι σήμερα.

Ένα τέλμα παρακμής που παγιώθηκε με «εξαρτημένους» δημοσιογράφους να προωθούνται σε εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, εις βάρος άλλων χωρίς… ευλύγιστη ηθική και συνείδηση, οι οποίοι…κόβονται.

Αυτή η παρηκμασμένη ελληνική δημοσιογραφία, βίωσε μια συνθήκη ακραίας ντροπής, με την παρουσίαση του σκανδάλου Μενέντεζ. Το οποίο… δεν παρουσιάστηκε.

«Ενσωματωμένα» ΜΜΕ και δημοσιογράφοι… χειροκροτητές της εξουσίας, είχαν ξεχάσει τους τελευταίους μήνες ακόμη και το όνομα του ατιμασμένου πλέον Γερουσιαστή. Κάποιοι μάλιστα, ακόμη και μετά την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση από το σώμα των ενόρκων, αναζητούσαν… συνωμοσίες ή ακόμη και κατηγορούσαν την αμερικανική Δικαιοσύνη.

Το χειρότερο όμως είναι το… παραμύθι των προηγούμενων ετών, με συγγραφείς τους ίδιους. Τότε που προσπαθούσαν να μας παρουσιάσουν τον Μενέντεζ ως… «Τουρκοφάγο» και «φιλέλληνα». Περίπου ως… εθνικό ήρωα. Ντράπηκε και η ντροπή…

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο