#mazimprosta

Η χώρα… της φαιδράς πορτοκαλέας

● Το βραβείο «Χρυσή Σπάτουλα 2024» λαμβάνει όποιος σκέφτηκε και ενέκρινε την ακόλουθη ανάρτηση του Λιμενικού Σώματος στο X: «Η ασφάλεια λιμένων και επιβατών είναι αδιαπραγμάτευτη και πρώτη προτεραιότητα για τον πρωθυπουργό προσωπικά, την κυβέρνηση και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής».

● Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και της κληρονομικής αναξιοκρατίας, είναι αυτονόητο πως οι θεσμοί και οι υπηρεσίες του κράτους δεν αρχίζουν τις αναφορές τους μνημονεύοντας τον Θεό, το έθνος, τον λαό, το Σύνταγμα και τους νόμους. Οχι! Από τον πρωθυπουργό αρχίζουν όλα, στην οικογένειά του συνεχίζουν και εκεί επιστρέφουν.

● Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ενδιαφέρεται για την ασφάλεια λιμένων και επιβατών, και ο ίδιος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ επιβλέπει την τήρηση των κανονισμών. Αν δεν ενδιαφερόταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλα θα ήταν επικίνδυνα, απορυθμισμένα, ξεχαρβαλωμένα.

● Βέβαια, τέτοιου είδους αναρτήσεις, επειδή καταλήγουν να γελοιοποιούν υπηρεσίες και θεσμούς του κράτους (που δεν είναι σαν τα μούτρα του συντάκτη της ανάρτησης και εκείνου που την ενέκρινε), καλό είναι να διαβάζονται και ανάποδα.

● Δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευθύνεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για ό,τι πάει στραβά στην ασφάλεια λιμένων και επιβατών. Αν ακολουθήσουμε, λοιπόν, το σκεπτικό της ανάρτησης, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι έχει ευθύνες και για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, του άτυχου 36χρονου τον οποίο, τον Σεπτέμβριο του 2023, πέταξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon», την ώρα που το πλοίο αναχωρούσε και το παλικάρι προσπαθούσε να επιβιβαστεί.

● Κοντολογίς, κάντε λίγο κράτει με το… γλείψιμο. Κάνει κακό ακόμα και σε εκείνον στον οποίον απευθύνεται.

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο