#mazimprosta

Η συνιστώσα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η τοξικότητα του Παύλου Πολάκη είχε αυτή τη φορά ραντεβού με τον… τοίχο. Και η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως τομή στον χρόνο για το άλλο ισχυρό κόμμα της αντιπολίτευσης, που στα χέρια και υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη έχει εξελιχθεί σε κόμμα… τσέπης και συρρικνωμένης κοινωνικής επιρροής και απήχησης.

Με “θύμα” μια συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης έγινε, για ακόμη μια φορά, “θύμα” του δικού του, κακού, κάκιστου εαυτού. Και τον τιμώρησε ο… παγκοσμίως άγνωστος που επέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας ως διάδοχό του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο τον Παύλο Πολάκη να εξελίσσεται σε παθιασμένο χειροκροτητή του.

Έχει τη σημασία του ότι τον Πολάκη τον διέγραψε ο… θιασάρχης Κασσελάκης. Τη στιγμή της μεγάλης αμφισβήτησής του, με τον ΣΥΡΙΖΑ να διαλύεται και το… μονοπρόσωπο κόμμα Κασσελάκη να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Τα εύσημα στον φερόμενο ως Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από την Νέα Δημοκρατία, τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ και τον… στρατό των τρολ στα social media, επιβεβαιώνουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται σε… σωστό δρόμο.

Οι περισσότεροι άλλωστε… υποψιάζονται εδώ και καιρό ότι στόχος του “μονοπρόσωπου” κόμματος Κασσελάκη θα είναι να προστεθεί ως κυβερνητική συνιστώσα στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, εφόσον είναι αδύνατη η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο