#mazimprosta

Δήλωση του Νικολάου Παχύλα -CEO- της NPG HOLDINGS 🇮🇩

Ανακοίνωση | Δελτίο Τύπου

NPG HOLDINGS 🇮🇩
International Trading

♦️Ο Νικόλαος Παχύλας, βασικός μέτοχος και -CEO- της NPG HOLDINGS 🇮🇩, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

♦️Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε πολύ σοβαρές συνεργασίες-επενδύσεις με έδρα το Μονακό. Πιστεύουμε ότι η ελληνική και γενικότερα η διεθνής οικονομία-που κυρίως απευθυνόμαστε- δημιουργεί ελκυστικές προοπτικές και ευκαιρίες για εγχώριους, αλλά και διεθνείς επενδυτές. Οι συμφωνίες αυτές είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τη μακροχρόνια δέσμευσή μας για δημιουργία βιώσιμων και αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων σε διαφορετικούς κλάδους.

♦️Η δέσμευση της NPG HOLDINGS 🇮🇩 για επενδύσεις στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη μας στη δυναμική της διεθνούς και ελληνικής οικονομίας, η οποία ωθούμενη από την προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να υπερβαίνει σε ρυθμό ανάπτυξης την Ευρωζώνη.

♦️Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους βασικούς μετόχους-επενδυτές, η φιλοσοφία της NPG HOLDINGS🇮🇩 βασίζεται σε ένα μακροπρόθεσμο όραμα και στην προσήλωση σε ταχέως αναπτυσσόμενους κλάδους που προσφέρουν και προσφέρουμε λύσεις!

♦️Ευχαριστώ θερμά τους μετόχους και βασικούς επενδυτές του Ομίλου καθώς επίσης και για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνουν και έχουν προς το πρόσωπό μου.

Με εκτίμηση
Νικόλαος Παχύλας
-CEO-

NPG HOLDINGS | WorldWide

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο