#mazimprosta

Γκρεμίστηκε η συκοφαντία κατά του Κυριάκου και της Μαρέβα

Οι έγκυροι Φακτ Τσέκερς αποκαθιστούν την αλήθεια

Άλλο ένα βρώμικο σχέδιο με σκοπό να πληγεί η υπόληψη του πρωθυπουργού μας, γκρεμίστηκε.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σκοτεινή υπόθεση, στην οποία δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η εμπλοκή προσωπικά του Βλαντιμίρ Πούτιν, του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας και ενδεχομένως των μυστικών υπηρεσιών της Βορείου Κορέας, καθώς είναι γνωστός ο φθόνος του Κιμ κατά του ΚΥΜ (ΚΥριάκου Μητσοτάκη).

Η συντονισμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων από άγνωστο μέχρι στιγμής κέντρο, οργανώθηκε με την παραποίηση γνωστού βιβλίου στο οποίο μέσω ψηφιακής πλαστογραφίας, εμφανιζόταν ως συγγραφέας η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι!

Η σύζυγος του πρωθυπουργού συγκεκριμένα, η οποία ως γνωστόν συζεί με τον πρωθυπουργό, εμφανίστηκε ψευδώς ως συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο»

Το πλαστογραφημένο πρωτοσέλιδο του βιβλίου

Η στόχευση των σκοτεινών κύκλων που εμπνεύστηκαν την συγκεκριμένη συνωμοσία, είναι προφανής: Να θεωρηθεί ο ευφυέστατος και λαμπρός πρωθυπουργός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως ηλίθιος! Με την σφραγίδα μάλιστα της ίδιας της συζύγου του, η οποία τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα!

Ευτυχώς, η αντίδραση των διακεκριμένων Φακτσέκερς, «Ελληνικά Χόαξες», ήταν ακαριαία και γκρέμισε το αντιμητσοτακικό και κατ’ επέκταση αντεθνικό σχέδιο: «Όχι, η Μαρέβα δεν είναι συγγραφέας».

#np2023 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο