#mazimprosta

Αχτσιόγλου: Όλα λάθος

Μια αδύναμη εικόνα, στην πιο κρίσιμη στιγμή της προεκλογικής μάχης. Επομένως, στην πλέον ακατάλληλη…

Το μάλλον… κλειστοφοβικό βίντεο με το οποίο επέλεξε η Έφη Αχτσιόγλου να διαψεύσει ότι υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα, παρουσίασε την εικόνα μιας πολιτικού, που δεν πείθει για το αποτύπωμα πυγμής που απαιτεί το αξίωμα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δεν… το έχει, σε επίπεδο ηγετικής αύρας. Φανταστείτε μονάχα το πόσο “γεμίζει” τον δημόσιο χώρο η Ντόρα Μπακογιάννη, με τις επιβλητικές ομιλίες της, και πόσο αντίστοιχα έπειθε για το ηγετικό αποτύπωμά της η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.

Γυναίκες που γκρέμισαν “γυάλινες οροφές” με το ηγετικό ταπεραμέντο τους. Όχι με… κακόμοιρο ύφος ηττοπάθειας.

Η Έφη Αχτσιόγλου εγκλωβίστηκε σε… αυλικούς που την οδήγησαν σε μοιραία λάθη. Δεν αρκεί να αυτοαποκαλείσαι “βουλεύτρια”, ενώ δεν πείθεις ότι μπορείς να ηγηθείς της πραγματικής αλλαγής του πρωταγωνιστικού ρόλου της γυναίκας στον δημόσιο βίο.

Δεν πείθεις ότι δεν υπονόμευες τον Αλέξη Τσίπρα, διαψεύδοντας δημοσιεύματα για sms, όταν η συνολική κυβερνητική και κομματική διαδρομή σου τα προηγούμενα χρόνια… υπέσκαπτε τον πρώην πρωθυπουργό.

Όλα λάθος. Τόσο λάθος. Και ένας εκνευρισμός αδικαιολόγητος και ασυγχώρητος, από το βράδυ του σοκ της ήττας των πρώτων εκλογών και μετά. Απόγνωση. Κρίμα…

#np2023 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο