#mazimprosta

Άνοιξαν οι πύλες…

Από την ταπεινωτική αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, στη… χορηγία προς το διεφθαρμένο καθεστώς Ζελένσκι στην Ουκρανία. Και από εκεί, στο… φρενοκομείο στη Μέση Ανατολή, οι πύλες του οποίου άνοιξαν εξαιτίας της ανεπάρκειας του… άχαστου διδύμου του Λευκού Οίκου, Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις.

Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους, ήταν η σφοδρότερη των τελευταίων ετών. Ο Iron Dome αναχαίτισε τους περισσότερους, οι δυνάμεις των ΗΠΑ στην περιοχή βοήθησαν την άμυνα του Ισραήλ, όπως συνέβη και με την Ουκρανία, αεροπορικές βάσεις του Ισραήλ καταστράφηκαν, και το καθεστώς Νετανιάχου υπόσχεται να αντεπιτεθεί και να απαντήσει όταν το επιλέξει.

Ο Λευκός Οίκος δηλώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταθούν σθεναρά στο πλευρό του Ισραήλ, οι δραματικές εξελίξεις ωστόσο αναμένεται να επηρεάσουν καθοριστικά τις εκλογές θρίλερ στις ΗΠΑ για την Προεδρία, ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Βέβαια, οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως και η Ρωσία, είχαν εκ των προτέρων ενημέρωση από την πλευρά του Ιράν για την επικείμενη επίθεση. Και έτσι, ενημερώθηκε εγκαίρως το Ισραήλ…

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο