#mazimprosta

Συμμετέχω: Ευχαριστήρια Επιστολή

Φίλες και φίλοι,

Θέλω να εκφράσω τη χαρά και την απέραντη ευγνωμοσύνη μου για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε. Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στην ευθύνη. Γνωρίζω τις δυσκολίες και τις προκλήσεις. Αντλώ όμως δύναμη από τη δική σας στήριξη.

Θα δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας. Αλλά και για να πείσω τους συνδημότες μας που δεν μας στήριξαν. Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί.

Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους φίλους και τους συνεργάτες μου για την υποστήριξή σας και την αμείωτη αφοσίωση που δείξατε στη συλλογική μας προσπάθεια.

Από σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για το αγαπημένο μας προάστιο, με έμφαση στην προστασία της μοναδικής φυσιογνωμίας του, στον εκσυγχρονισμό των υποδομών του και στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Η πόλη μας θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Φιλοθέη, το Ψυχικό και το Νέο Ψυχικό πρωταγωνιστές. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα #συμμετέχουμε όλοι και όλες. Κανένας δεν περισσεύει.

Εμπιστευτήκατε ένα όραμα που έχει τις ρίζες του στη συλλογικότητα, την πρόοδο και την κοινή ευημερία. Μαζί μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή για τον καθένα και την καθεμία από εσάς. Όλα όσα είπαμε για ένα νέο μοντέλο διοίκησης με τον πολίτη στο επίκεντρο θα τα δείτε να εφαρμόζονται και στην πράξη.

Τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες, ας θυμόμαστε ότι η ενότητα είναι η δύναμή μας και η σκληρή δουλειά είναι ο δρόμος μας προς την επιτυχία. Με τη δική σας στήριξη και συνεργασία, καμία πρόκληση δεν είναι πολύ μεγάλη, κανένας στόχος δεν είναι πολύ φιλόδοξος.

Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτό το ταξίδι μαζί με όλους εσάς και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα μέλλον όπου θα μπορούμε να λέμε με υπερηφάνεια ότι κάναμε την πόλη μας καλύτερη.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Γιατί Μαζί μπορούμε περισσότερα!

Γιατί Μαζί μπορούμε καλύτερα!

Χαράλαμπος Μπονάτσος

«συμμετέχω»

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο