#mazimprosta

Ο τελευταίος πειρασμός…

Κύκλοι του Σαμαρά, διαδίδουν το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι επίκειται πολιτική κίνηση από τον Μεσσήνιο. Ισχυρισμός που βέβαια θέλει την ιστορία να επαναλαμβάνεται ως φάρσα, αφού έπειτα από τον πατέρα, ο πρώην πρωθυπουργός απειλεί να γκρεμίσει και τον γιο.

Πρόκειται για τον τελευταίο πειρασμό του Αντώνη Σαμαρά.

Βλέπει ότι ο Μητσοτάκης έχει πάρει την άγουσα προς τα αποδυτήρια και είναι αποφασισμένος θα τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να πιέσει τον Μητσοτάκη για το ποθούμενο: Να τον κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Δυστυχώς για αυτόν, η πραγματική του δύναμη στην κοινοβουλευτική ομάδα, φάνηκε κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση των μεταναστών. Κατάφερε να πείσει μόνο τον εαυτό του! Άρα η απειλή του είναι κούφια και το γνωρίζει. Αυτό όμως που γνωρίζει ακόμα καλύτερα είναι ότι το κόμμα είναι ακριβό σπορ. Το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Και πλέον, όσα λεφτά υπάρχουν, πάνε στην Μπάγκα και όχι στον επίδοξο παίκτη.

Το μόνο λοιπόν που απομένει στον Αντώνη Σαμαρά, είναι στο τέλος της προσευχής του, αντί για το Πάτερ Ημών, να λέει το Πιστεύω: Προσδοκώ ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος…

#np2024 #PDM2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο