#mazimprosta

Απαλλαγή από τον Μπάιντεν

Ο Τζον Φέτερμαν… δεν άντεξε, το ξέσπασμα του Γερουσιαστή της Πενσιλβάνια ωστόσο, ήρθε απλώς να φωτίσει λίγο περισσότερο το “μεγάλο μυστικό” των Δημοκρατικών.

Ο δημοφιλής Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ τρέχει μια “σκιώδη” προεδρική καμπάνια, χωρίς να το παραδέχεται, λειτουργώντας στην πράξη ως “σκιώδης” εναλλακτική των Δημοκρατικών για την Προεδρία, στις εκλογές του 2024, εφόσον καταφέρουν να… απαλλαγούν από τον Τζο Μπάιντεν.

Οι αρνητικές δημοσκοπήσεις που παγιώνουν την προοπτική ήττας για τον σημερινό ένοικο του Λευκού Οίκου, η εξαιρετικά χαμηλή δημοφιλία και αποδοχή του έργου του, και οι προτροπές του “στρατηγού” του Μπαράκ Ομπάμα, Ντέιβιντ Άξελροντ να… διευκολύνει το Δημοκρατικό Κόμμα και να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο απόσυρσής του, έχουν διαμορφώσει ένα ζοφερό κλίμα για τον Τζο Μπάιντεν.

Ο Φέτερμαν κατηγορεί τον Νιούσομ ότι υπονομεύει υπογείως τον σημερινό ένοικο του Οβάλ Γραφείου και… δεν το παραδέχεται, ενώ όλες οι κινήσεις του δείχνουν ότι… βιάζεται να τον διαδεχτεί.

Η πρόσφατη επίσκεψη του 56χρονου Κυβερνήτη της Καλιφόρνια στην Κίνα, και η… πομπώδης συνάντησή του με τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ “μιλούν” δυνατά.

#np2023 #PDM2882

 

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο